Dogru kaynak Dogru kaynak Video Dogru kaynak Dogru kaynak
Kategoriler

8.Sınıf İngilizce 9.ünite soruları

dogrukaynak Ödev-Ders » Pratik İngilizce » 8.Sınıf İngilizce 9.ünite soruları
Hit : 3543
Yükleyen : Paylasimci
Oy Ver (0) :
1. How ______ have you studied Maths

A) tall
B) far
C) long
D) many

2. I have lived in Bodrum ______I was born.

A) for
B) before
C) from
D) since

3. They have argued ______ two hours.

A) already
B) just
C) yet
D) for

4. What is a philosopher interested ______

A) at
B) in
C) on
D) by

5. I haven''t seen her for a long ______.

A) time
B) year
C) minute
D) hour

6. She ______ driven the car for me.

A) have
B) is
C) has
D) did

7. We have studied English since ______.

A) three days
B) we came home
C) six weeks
D) two hours

8. I haven''t met with him ______ year.

A) last
B) next
C) this
D) since

9. Sam and Julie have been ______ Antalya for two weeks.

A) at
B) on
C) by
D) in

10. The bus has ______ gone.

A) yet
B) just
C) since
D) for


1. c
2. d
3. d
4. b
5. a
6. c
7. b
8. c
9. d
10. b




 »2008 kpss soRULARI, »KPSS SORULARI 2008, »2010 2011 7 SINIF MÜZİK YILLIK PLANI, »10 sınıf coğrafya topografya ve kayaçlar videolu ders anlatımı, »tarıh dersı 10 sınıf taşra ve eyalet yönetımı anlat, »lise sonrası kpss 2009 soruları, »dil ve anlatım11 sınıf ders kitabı cevapları, »lise sınıf arkadaşlarının mektuplaşmasına örnek, »özgün yayınevi matematik planı 3 sınıf, »2008 kpss sınav soruları ve cevapları, »11 sınıf inkılap tarihi etüt odası, »11 sınıf ingilizce workbook cevapları, »11 sınıf edebiyat yazılı soruları, »8 sınıf ingilizce etüt odası, »10 sınıf almanca ders notları,

Yorumlar

nçn güzel cevap vermisiiiiiiiiiiiiiiiz

Yazan: büşra | Tarih: 2011-04-03 12:32:59

herkes burdan baksın sınav sorularına saygılarrrrrrrr:..:..

Yazan: ezgi | Tarih: 2013-01-02 15:40:25

Adınız :

E-Mail Adresiniz :

Yorumunuz :

odev indir